news_bg

Humaniseringen av kjæledyr og helsekosttrender har skapt en økt etterspørsel etter våt kjæledyrfôr.

Humaniseringen av kjæledyr og helsekosttrender har skapt en økt etterspørsel etter våt kjæledyrfôr

Humaniseringen av kjæledyr og helsekosttrender har skapt en økt etterspørsel etter våt kjæledyrfôr.Kjent for å være en utmerket kilde til hydrering, gir våt kjæledyrfôr også forbedrede næringsstoffer til dyr.Merkevareeiere kan dra nytte av dette raskt voksende segmentet ved å unngå kjente kundesmertepunkter når det kommer til våt kjæledyrmatemballasje.

Det globale markedet for våt kjæledyrfôr sto for USD 22 218,1 millioner i 2018 og forventes å vokse med en CAGR på 5,7 % i løpet av prognoseperioden 2019 – 2027.1 Med et bredt utvalg av materialalternativer inkludert bokser, stående poser, folier, brett , filmer og kombinasjonspakker, kan valg av emballasje påvirke hyllens appell betydelig og bygge langsiktig merkelojalitet.

GENSLENGBARE FUNKSJONER: TOP LIKE, MEN ER DET VIRKELIG STENGT?

Gjenlukkbar emballasje er elsket blant kjæledyrseiere, men ikke fullt tillit.Vått kjæledyrmat porsjoneres ofte, noe som resulterer i et sterkt forbrukerbehov for at emballasjen lukkes når den er åpnet.Dette gjelder spesielt for katteeiere siden de foretrekker ferske porsjoner fremfor mat som står for lenge.

Forbrukere elsker den enkle glidelåslukkingen på poser, men sjekker vanligvis flere ganger for å sikre at den er helt lukket for å unngå lekkasjer og ødeleggelse.Gjenlukkbare funksjoner vil spille en fremtredende rolle i segmentet for våt kjæledyrfôr, ettersom forbrukere foretrekker emballasje som ikke krever ekstra verktøy som lokk eller klips.

DUFTFRI LAGRING: LAG POSITIVE MERKEMERKEMINNER

Brand equity bygges langs hele kundereisen og slutter ikke ved fôringstidspunktet.Luktesansen er avgjørende for å utvikle en sterk følelsesmessig forbindelse med merkevarer.2 Mens kjæledyr kommer løpende på lukten av våtfôr, kan kjæledyreiere oppleve at disse aromaene er en sensorisk overbelastning.

Det er viktig å vurdere hvordan den våte kjæledyrforpakningen din fungerer når den forsegles og oppbevares etter åpning.Vil dyreeiere legge merke til lukten i et skap eller pantry?En av de største kritikkene av ikke-gjenlukkbar emballasje som bokser og foliebrett er lukten den skaper i resirkuleringen eller søppelbøtten.

HOLD DET RYDT: MATETID UTEN EKSTRA VERKTØY ELLER OPPRYDNING

Vår forskning avdekket en rekke ubevisste forbrukereaksjoner på våt kjæledyrmatemballasje.En viktig del av studien var at forbrukere ikke liker å ta på eller komme i kontakt med kjæledyrmat.Mens mange våte kjæledyrmatpakker krever flere verktøy for servering og oppbevaring, tilbyr poser et enklere alternativ.

Lettåpnede stående poser er populære blant husholdninger med barn siden alle da kan hjelpe til med å mate familiens kjæledyr.Men både barn og voksne blir avskrekket av matrestene som er igjen.Basert på denne forskningen.

Referanser

(1) Wet Pet Food Market til 2027 – Global analyse og prognoser etter produkt;Emballasje Type;Distribusjonskanalrapport.

(2) Lindstrom, M. (2005).Bred sensorisk merkevarebygging.Journal of Product & Brand Management, 14(2), 84–87.


Innleggstid: Des-07-2021